terug

BAAT gaat met zomervakantie

Door redactie op woensdag 13 juli 2016

Zomervakantie_2016Het is weer zover: de zomervakantie in Nederland komt er aan. Dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan. Dat zijn er dit jaar naar schatting 10,4 miljoen. Een kwart, dus 2,6 miljoen mensen, viert het in eigen land, en 7,8 miljoen mensen gaan de grens over voor een paar weken vakantie in het buitenland. De favoriete landen zijn Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Oostenrijk en Portugal.

Ook Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Caribisch Nederland zijn in trek, maar er gaan lang niet zoveel Nederlanders naar toe. Ter vergelijking: vorig jaar gingen in een heel jaar 150.000 Nederlanders naar Curaçao met vakantie, 40.000 naar Aruba, 17.000 naar Sint Maarten en 45.000 naar Caribisch Nederland (Bonaire, St. Eustatius en Saba).

Ook BAAT gaat met vakantie tot en met eind augustus. Wil je BAAT toch blijven volgen? Dat kan op onze Facebookpagina.

Een hele fijne vakantie voor al onze lezers!


Reacties zijn gesloten