terug

T-parade 2012 op zondag 1 juli in Tilburg Centrum

Door redactie op woensdag 16 mei 2012

Na vijf edities van de T-parade gooit de organisatie het dit jaar over een andere boeg. In plaats van de oorspronkelijke multiculturele parade waarbij het thema de samenwerking tussen de verschillende bevolkingsgroepen was, moet de zesde editie van de T-parade een artistieke optocht worden waarin genieten, integratie en participatie nog meer centraal staan.

T-Parade 2011

Op zondag 1 juli 2012 trekt de kleurrijke T-parade voor de 6e keer door het centrum van Tilburg met als thema: “Bevlogen, zet lucht in beweging”. In de nieuwe aanpak zet de
T-parade zich in om alle kunst & ambachtsdisciplines, op alle niveaus en van welke cultuur dan ook te verzamelen in een lange zomerstoet. Mensen brengen datgene wat ze graag willen doen en/of goed kunnen in. Bovendien is er dit jaar een nieuwe insteek, namelijk geen parade die bestaat uit aparte groepen, maar uit één geheel: een lange slinger van creativiteit en diversiteit!


Voor meer informatie zie: www.t-parade.nl

tparade2012


Reacties zijn gesloten